HAPPY AGING KLIINIK

Sinu parem elukestev tervis algab siit!

Kõik algab tervislikust eluviisist. Selleks, et olla terve, tuleb toituda tervislikult, treenida, magada hästi ja hoida stressitaset madalana. Peale 20ndaid eluaastaid algab vananemine ehk rakkude järk-järguline kahjustumine ja organismi ressursside vähenemine. Õige elustiili abil on võimalik vananemist pidurdada, hoida organismi noorena ja elada kõrge vanuseni nii, et aastad oleks täis elu

Happy Aging kliinik toob Eestisse maailma parimad anti-aging ja teaduspõhise ennetava meditsiini teadmised. Meie arstid ja terviseeksperdid aitavad välja selgitada organismi düsbalansid ning organismi hetkeolukorra. Vereproovide ja geenianalüüside abil tuvastame, mida sinu keha täpsemalt vajab vananemise ja elustiiliga seotud probleemide ennetamiseks. Teraapiaplaani abil aitame sul enda eest hoolitseda nii nagu sinu kehale sobib.

Happy Aging kliinikus pakume:
– Eriarstide konsultatsioonid
– Bioloogilise vanuse mõõtmine
– Näidustatud IV-teraapiad
– Mikrobioomi test
– Laborianalüüsid
– Geenitestid
Kui kahtled, kust alustada, siis võta meiega ühendust ning paneme konsultatsiooni käigus paika personaalse plaani sinu parima tervise suunas!

MEIST

Happy Aging kliinik Tallinnas

Meie kliinikus pakutavad uudsed teenused ning rahvusvaheline laboratoorne diagnostika loovad kõrge elukvaliteedi ja elumuutvad võimalused organismi heaolus.

Läheneme tervisele personaalselt ja holistiliselt ning aitame sul hoida organismi tervena. Võimaldame avastada ning korrigeerida organismi imbalansse juba varajases staadiumis ja sellega ennetada terviserikete teket enne, kui sümptomid on avaldunud.

Lähtume oma tegevuses rahvusvahelistest standarditest ja teadmistest. Happy Aging Tallinn kliinikus osutab tervishoiuteenuseid Advancer OÜ (registrikood 11121847, eriarstiabi osutamise tegevusloa number L05253).

Broneeri aeg

    Happy Aging Tallinn

    Tööaeg

    E – R: 09:00 – 20:00
    L: 10:00 – 16:00
    Vajalik eelbroneering!