MiraCHOL 3,0 Gold

90 kapslit (3 kuu varu), 21 gEsmaklassiline taimne preparaat normaalse kolesteroolitaseme toetamiseks punase riisi pärmiga.

44 EUR

6 laos

Esmaklassiline  punase riisi pärmiga taimne preparaat normaalse kolesteroolitaseme toetamiseks

Kategooria: SKU: BG_Mira Tag:
Funktsiooni kategooria: AinevahetusSüda ja veresooned

Kirjeldus

Kolesterool on rasvataoline aine, mis täidab organismis palju erinevaid funktsioone. See on rakuseinte oluline komponent ning vajalik D-vitamiini, sapi ja mõnede hormoonide tootmiseks. Kõik see muudab kolesterooli meie, inimeste jaoks elutähtsaks aineks – ometi on “liiga palju head” reetlik: kõrgenenud kolesteroolitaset ei tunneta. Tavaliselt muutuvad need märgatavaks alles hilises staadiumis, kui ilmnevad rasvaladestused veresoontes. Seetõttu on “HDL-kolesterooli” ja “LDL-kolesterooli” mõõdukas tase või sobiv suhe väga oluline.

 

MiraCHOL 3,0 Gold sisaldab traditsioonilist taime Boswellia serrata – paremini tuntud kui viiruk ja punase riisi pärm, mida kasutatakse Hiina köögis traditsioonilise koostisosana ning on kõrgelt hinnatud juba sajandeid.

 

Biogena MiraCHOL® 3.0 Gold sisaldab kaubamärgi Boswellin® toorainet 2,95 mg kapsli kohta punase riisi pärmi monakoliin K ja viirukiekstrakti kujul. Koostist täiendab aktiivne koensüüm Q10 (KANEKA UBIQUINOL™). Koensüüm Q10 on endogeenne aine, mida leidub peamiselt palju energiat nõudvates elundites, nagu lihased, aju ja süda. Mõned ravimid, näiteks statiinid, võivad aga pärssida organismi enda koensüümi Q10 biosünteesi, mis võib väljenduda väsimuse, jõuetusena ja lihas valudena. MiraCHOL® 3.0 Gold – nutikas strateegia normaalse kolesteroolitaseme hoidmiseks

Kasutamine

Manustamine: 1 kapsel päevas koos rohke vedelikuga. Soovitame enne selle toidulisandi võtmise alustamist konsulteerida oma arstiga.

Soovituslikku annust mitte ületada.

Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili.

Sobib taimetoitlastele ja veganitele.

Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas, eemal otsese päikesevalguse eest. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Koostis

Koostisosad: kääritatud punane riis (Oriza sativa L.); stabilisaator: hüdroksüpropüülmetüültselluloos / E464 (kapsli kest), Viiruki ekstrakt (Boswellia serrata ekstrakt), ubikinool (sisaldab sojat), täiteaine: pulbertselluloos.

Tootekogus: 90 kapslit (3 kuu varu), 21g

 

Ei sisalda värvaineid ega kunstlikke maitseaineid. Toode on gluteeni-, fruktoosi-, laktoosivaba.

  • Ilma värv- ja glaseeraineteta
  • Gluteenivaba
  • Fruktoosivaba
  • Laktoosivaba
  • Kvaliteet testitud
  • Taimne kapsli kest
  • 100% vegan

 

Tootja: Biogena GmbH & Co KG, Strubergasse 24, A-5020 Salzburg, Austria

T +43 662 23 11 11, biogena.com

Turustaja: Happy Aging Kliinik (Addvancer OÜ), Tartu mnt. 25, Tallinn, Eesti
T +372 5348 0005, happyaging.ee

Päritoluriik: Austria

Brändi infoBiogena

Esmaklassilised toidulisandid, mikroelemendid ja tervisetooted

Biogena pöörab suurt tähelepanu sellele, et tooted sisaldaksid ainult kõige kvaliteetsemaid koostisosi ja oleksid hästi omandatavad. Biogena tooted on valmistatud Austrias ning tootmisel ei kasutata lisaaineid.