Eripakkumine!

Küpse naise pakett + “Naise tervis” raamat kingituseks

Organite töö/hormonaalne tasakaal

215 EUR

Saa põhjalik ülevaade enda hormonaaltervisest koos arsti kommentaaride ja soovitustega.

Kategooria: SKU: Combo_5

Kirjeldus

Küpse naise hormonaaltervise diagnostika

Toimiv hormonaalsüsteem on üks olulisemaid hea tervise ja heaolu alustalasid, eriti üleminekueal. Küpse naise pakett sobib 40+ naistele, kel esineb üleminekueaga seonduvaid vaevuseid.

Menopaus on loomulik edasiliikumine naise elutsükli järgmisse etappi, kus munasarjad taanduvad suguhormoonide tootmisest ja menstruatsioonid jõuavad lõpule. Naine liigub viljakuseast niinimetatud hinge arengu etappi, toimuvad hormonaalsed muutused: suguhormoon progesteroon hakkab langema juba mitu aastat enne menopausi ning hiljem langeb ka östrogeen. Oluline on õigeaegselt välja selgitada nende tase organismis, et perimenopaus ja menopaus saabuksid naise ellu sujuvalt ja ilma ebameeldivate tervisesümptomiteta.

Perimenopausi ja menopausi ajal tekkiv hormoonalne düsbalanss loob eeldused mitmete igapäevaelu häirivatele probleemidele. Seetõttu oleme loonud analüüside paketi, mis annab ülevaate hormoonide tasakaalu hetkeseisust ning võimaldab sellest lähtuvalt paika panna personaalse plaani raviks.

Soovitatav naistele, kellel:

  •   Väsimus
  •   Kaalutõus
  •   Madal libiido
  •   Meeleolu kõikumised (mood swings)
  •   Premenstruaalsündroom
  •   Menopaus
  •   Depressioon

Sisaldab 21 veremarkerit:

Foliikuleid stimuleeriv hormoon (FSH), Vaba androgeeni indeks (FAI), Testosteroon, Suguhormoone siduv globuliin (SHBG), Östradiool, Progesteroon, Prolaktiin, Dehüdroepiandrosteroonsulfaat (DHEAS), Kilpnääret stimuleeriv hormoon (TSH), ROMA indeks (CA125, HE4) postm/prem, 5-osaline hemogramm, Ferritiin, Kolesterool, LDL-Kolesterool, HDL-Kolesterool, Triglütseriidid, Koensüüm Q10 (CoQ10), Insuliin, Glükoos paastuplasmast, Glükohemoglobiin (HbA1c). 

Menstruaaltsükkel on toimiv – vajalik anda 2 vereanalüüsi: tsükli 3. päeval ja 19-21.päeva vahemikus

Menstruatsioonid on lõppenud (viimasest menstruatsioonist on möödunud vähemalt 6 kuud) – vajalik anda 1 vereanalüüs

Tulemuste raport koos arsti kommentaaride ja soovitustega

Paketti kuulub arstipoolne tulemuste ülevaatus (30min), et sinu tulemused kirjalikult tõlgendada ja arusaadavalt lahti seletada. See võimaldab sul paremini otsustada, kas ja milliseid samme soovid oma tervise heaks edasi teha.

Kingituseks raamat “Naise tervis” 🎁

Värskelt on ilmunud sisukas ja hariv teos “Naise tervis. Keha ja meel üleminekueas”, millesse on ka oma panuse andnud Happy Aging kliiniku anti-aging arst dr. Jaan Vogelberg. Meil on suur rõõm pakkuda sulle “Küpse naise paketi” ostmisel kingituseks see väärtuslik ja asjakohane raamat. Kingituse saad kätte, kui tuled vereproove andma.

“Küpse naise pakett” on ka suurepärane kingitus lähedasele – sõbrannale, emale, vanaemale, kaaslasele – kes soovib oma keha rohkem mõista ja toetada.

Kasutamine

Soorita ost e-poes ja seejärel võtame sinuga ühendust, et sobiv aeg broneerida.

Kontakt:
info@happyaging.ee
Tartu mnt. 25, Tallinn
+372 5348 0005